fredag 2 oktober 2009

Rekordspelen

I helgen är det dags för ännu en topptävling, Rekordspelen i Helsingborg. Tillbringar lördagen i Idrottens hus och den som först kommer fram til mig och säger Förra årets ledare, förmodar jag bjuds på en kopp kaffe. Jag hoppas det blir många fina matcher. Ska försöka bevaka lördagens tjejklasser lite extra om jag hinner mellan mina coachningsuppdrag

2 kommentarer:

Förra årets ledare sa...

Bra klass överlag i Rekordspelen med några intressanta inslag från andra länder. På lördagen följde jag mest F12 , F13 och DJ 17 som jag tycker fick ganska väntade vinnare i form av Tilda Johansson, Alice Tolstoy och Candy Wu.

Anonym sa...

Hej, tycker det är tråkigt att detta forum stannat av då den fyller en viktig funktion.
Förstår att det är svårt att ensam dra hela lasset och fylla på med material för att driva denna sida framåt och vill bara komma med ett förslag för att få fart på "tjejsidan" igen. Det finns ju många med kunskap i ämnen så kan inte t ex några ledare/tränare gå in och ta ett gemensamt ansvar för att hålla sidan levande?

Nu har ju t ex Region top 12 spelats och det borde ju ha kunnat kommenterats från resp region. När Patrik startade arbetet så handlade det mycket om att se till så att tjejklasserna på tävlingarna fylldes och sedan utvecklades det till att bli ett bra forum för många andra viktiga frågor.

Skulle tro att alla med insyn kan skriva under på att tjejpingisen har det motigt med avhopp i högre åldrar etc. och att det är viktigt med en debatt, klubbsamverkan etc etc.

Kan själv ganska lite om denna världen, men läser med stort intresse alla inlägg som görs, och hoppas att bloggen återigen kan få luft under vingarna och bli den plattform som tjejpingisen så väl behöver. /AÅ