lördag 31 oktober 2009

Ängby Internationella

I helgen är det Ängby Internationella. Bra startfält, sunkiga hallar i källarplan. I år är jag inte på plats. Eftersom 15-årsklasserna gjorts till en sluten klass valde vi att stanna hemma. Men ni som är på plats, lägg gärna in lite funderingar. Håller de svenska spelarna mot det internationella motståndet?

8 kommentarer:

Anonym sa...

18 bord i stora hallar, 8 bord i mindre (bra) hallar samt 9 träningsbord i (sunkig?) källare.
Kul med en tävling som vill utvecklas.

Anonym sa...

Vi struntade också i tävlingen pga. den slutna klassen i F15.

Känns lite tråkigt, då det är en stor tävling men arrangören får väl göra som de vill !

Förra årets ledare sa...

Ser att det är tre italienska wo i flickor 12 i kvartsfinalerna. Bokat för tidig resa hem?

Anonym sa...

Kommentaren om "att arrangören får väl göra som de vill" känns ganska plump efter att Ängby tillsammans med Svenska bordtennisförbundet valt att arrangera en "ETTU-tävling" i Sverige. Det finns inget krav att man måste ha P/F 15 klasser. Vi valde att ha 12, 14, 17, 20 och öppen singel samt dom internationella klasserna singel o lag. Detta gjorde vi för att vi tycker att det behövs även såna tävlingar. //Fladder

Anonym sa...

Ängbys pingisvecka med internationellt läger, tjejer från i stort sett hela världen, ETTU-klasser torsdag och fredag. Öppna klasser lördag och söndag. Ca 80 tjejer i F14 och F17. Ur ett tjejperspektiv så är det svårslaget.

Förra årets ledare sa...

För egen del tycker jag att Ängbys satsning på en internationell tävling är utmärkt. Stort startfält i de äldre tjejklasserna visar att tävlingen behövs. Men jag står fast vid att det är synd att det inte finns någon hall med större läktare och fler bord.

Anonym sa...

Det vore fantastiskt om det fanns en större hall åt oss. I valet mellan pest o kolera så har vi valt Vällingbyhallen som har ganska många bra saker ändå. MEN en större hall står på önskelistan. // Fladder

ps. skönt att bloggen lever igen

Uffe sa...

Är det någon som vet var, när och hur talangjakten för flickor hålls? Jag hittade info om killarnas tävling men inte om tjejernas.
Hur går förbundets uttagning av tjejerna till?