torsdag 11 mars 2010

Paula S

Fick ett mail från en läsare

Ämne: Kvinnlig pingisledare utsedd till årets kvinnliga idrottsledare av coachen.se
Hej,

Jag vill göra ett inlägg till tjejpingis men kunde inte få till det utan skickar ett mail i stället.

Jag tycker det är fantastiskt kul att Paula Sinkkonen som tränar pingistjejer i både Ängby och Boo KFUM har fått priset som årets kvinnliga ledare på coachen.se. Hon gör en stor och aktiv insats för att fler tjejer ska börja spela och att de som spelar på mellan- och högre nivå inom Stockholm tävlar och tränar tillsammans. Kul att pingisen får ett pris där alla sporter konkurrerar och extra kul att Paula får pris för sitt otroliga engagemang.

Carin Andersson tjejpingismamma, ledare och tränare IFK Österåkers BTK

Carin Andersson

Även jag gratulerar Paula, har bara träffat henne ett par ggr men hon verkar vara en engagerad person.

5 kommentarer:

Leila Suvanto sa...

Grattis Paula!Det är du så väl värd!Ska vi hitta på någon tjejpingisläger till sommaren?Är gärna med och hjälper till!/Mvh Leila Suvanto Enskede BoPs Tjej/Damtränare

PaulaS sa...

Tack så mycket :)

Anonym sa...

Kopierat från SBTF:s hemsida:

"Riksläger flickor födda 1997 och senare.
För att ge många flickor chansen att få träna på bra läger, erbjuder SBTF också regelbundet lägerverksamhet. Ansvarig tränare för denna verksamhet är Birthe Ingves, e-post birthe.ingves@malmo.se, tfn 0709-724 899."

Visst är det bra att många tjejer
får chansen till regelbundna läger?

Förra årets ledare sa...

En gång/år är ju också regelbundet!!

Anonym sa...

För några år sen bjöd SBTF in till lite större tjejläger på 2 olika nivåer, ett för "elit" och ett för nivån under, dvs tjejer som tävlade mycket men inte riktigt var i toppnivå. Nu finns det enbart läger för det fåtal unga tjejer som förbundet satsar på (typ 4-5 stycken), jag menar då i åldern -95-96-97. Vart tog de här andra lägren vägen? Har SBTF inte råd längre eller har man ändrat taktik till enbart spetsuttagning redan i yngre tonåren?