onsdag 21 april 2010

Första SM-finalen

Kvällens match i Köping vanns av hemmalaget med 5-2. Råå fick inte hem Linda Mernsten pga vulkanutbrottet på Island och kastade in 96an Alice Tolstoy. Jag såg matchen på nätet och tyckte att matchen höll ganska låg kvalitet, har sett till exempel Marie Olsson i Råå i betydligt bättre slag. Nu har Råå dock hemmamatch och i en ev avgörande match hemmamatch igen. Jag tror att Råå tar hem två jämna matcher och blir SM-segrare.

3 kommentarer:

Henrik Zarins sa...

GRATTIS TEAM MÄLARENERGI BTK!!! Jämnheten och kämpaglöden fällde avgörandet - vilka tjejer! Puls 190 och uppåt större delen av matchen, som vi följde på web-tv. Nina Vakkila gjorde bevisligen rätt när hon bytte Helsingborg mot Köping! Marie Sjögren - vad säger man? Åter från mammaledigheten och knapert med träning, men vilket facit: 11-1 i matchkvot sedan återkomsten! Spelade ingen roll att normalt så säkra Sofia Westholm inte kom upp i normal standard. Resten av laget klev fram och tog ansvaret. Paula Medina, härlig offensiv och ett medryckande temperament, sprider glädje i laget! Linda Johnsson, lojal lagspelare som finns där när det behövs! Glöm heller inte att Marie Persson stått över hela slutspelet på grund av sin knäskada. Tala om kollektiv, att utan en av sina bästa spelare bärga SM-guldet mot favorittippade Råå BTK! Lagledare Kicki Löwdahl Gullbo - håller ihop gänget och skapar fantastisk trivsel! TACK FÖR SÄSONGEN TJEJER OCH STORT GRATTIS TILL GULDET!

Förra årets ledare sa...

Ett grattis även från bloggen till Team Mälarenergi. Det visade sig att de var bäst när det blev jämnt, inte tvärtom som jag som trodde (hoppades)
Idag är det kval till elitserien. I södra kvalet tror jag Malmö kommer att ta detta väldigt lätt, troligen utan att förlora någon enskild match. I norra har jag inte koll på läget ;)

Anonym sa...

I Norra kvalet så slog Råcksta Ås med 6-1//Fladder