onsdag 7 april 2010

Gemensamt läger

Ser på Svenska btförbundets hemsida att det ska köras ett gemensamt läger för tjejer och killar 1994-1996. Bra initiativ inte minst för att en del spelare strax utanför landslagsnivå är med.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bara att hoppas att förbundet fortsätter på denna vägen. Väldigt positivt tycker jag i varje fall. De är ute i god tid också.

Anonym sa...

Undrar över hur lång tid de behöver för att plocka ut spelare till Riksläger flickor 1997-99 i Göteborg 26-30 juli.
Talangjakten, pingisiaden och U-SM har varit så det kan inte vara några tävlingar de väntar på.
Lappen har ju funnits på Svenskans sidan över 1 månad utan att de kunnat ta ut spelarna.
Det andra lägret i Laholm är kanon. Det måste innebära att de får lika mycket resurser på lägret så det kan inte bli några skillnade på upplägget då mellan pojkar och flickor.
Mycket bra Svenska BTF. Ni visar tycker jag att ni är på gång nu.

Stefan Åstorp

Anonym sa...

Undrar hur lång tid det skall ta att ta ut spelare till detta läger. Riksläger flickor 1997-99 i Göteborg 26-30 juli

Anonym sa...

Nu är uttagningen till rikslägret i Gbg klar.

Uffe sa...

Ang. uttagningen till rikslägret så tycker jag att Tova Zarins som är den bästa 99:an borde varit uttagen och inte bara 3 spelare från väst.

Anonym sa...

För 7:e året i rad arrangerar VBTK i samarbete med YASAKA det populära sommarlägret; YASAKA-ELITUNGDOMSLÄGER. I år äger lägret rum den 8-13/8-10 prel. i vår nya pingishall. Samtliga kan söka till lägret på meriter även om det i 1:a hand är ett "inbjudnings/uttagningsläger". Hela 52 st. ungdomar deltog på förra årets läger och vi räknar med minst lika stort deltagande i år.....det är redan drygt 40 st. anmälda till årets upplaga....se till att anmäla dig i god tid om du vill vara säker på att komma med. Både tjejer och killar är välkomna.....läs mer om lägret genom att besöka adressen nedan(anmälda spelare m.m.):

http://www.vasterasbtk.se/yasaka-lager.html

mvh

-Västerås BTK