fredag 29 maj 2009

Polish Youth Open - ITTF Junior Circuit Fredag

Igår så förlorade Michelle Quach mot Sabien Winter från Tyskland med 0-4. Yana Noskova från Ryssland vann DJ17.

Idag så är det lagspel där Sverige har Ungern, Polen A och Spanien i poolen. Polen A är nog favoriter i poolen. Resultaten kan du följa här.

Flickkadetterna spelar också lagspel idag. I Sveriges grupp så ingår även Tyskland A och Slovakien. Tyskland A är nog alldeles för svårt. Vi får hoppas att tjejerna slår Slovakien. Resultaten kan du följa här.

Damjuniorerna förlorade med 1-3 mot Ungern. Daniela Moskovits vann sin singel. Mycket starkt. Michelle Quach förlorade två singlar och Michalea Karlsson förlorade en singel

Flickkadetterna förlorade med 1-3 mot Tyskland A. Stina Zetterström vann en och förlorade en singel. Jennifer Jonsson och Maria Engelson förlorade varsin singel.

Flickkadetterna förlorade med 0-3 mot Slovakien och är därmed utslagna. Närmast en seger var Stina Zetterström som förlorade sin match med 2-3.

Damjuniorerna förlorade med 2-3 mot Spanien. Michaela Karlsson och Daniela Moskovits vann varsin match. Michelle Quach förlorade två matcher med 8-11 i skilje. Sverige var m a o inte så långt ifrån en seger.

3 kommentarer:

Janne sa...

Det är en liten underdrift att det var starkt gjort av D.Moskovits att vinna sin singel. Det var "jäkligt" starkt gjort eftersom det var europatvåan bland damjuniorerna hon mötte och vann mot.

Janne sa...

Kristina Ambrus, Ungern var det hon mötte förresten.

Patrik sa...

Tack för tillägget. Jag hann inte skriva så mycket mellan mötena tidigare.