söndag 31 maj 2009

Polish Youth Open

Jag har inte kunnat följa Polish Youth Open under helgen. Upptagen med golf, fest och en massa pingismatcher i gillestugan. Det blev en spontan pingisturnering på festen hemma i lördags. Redaktören slutade tvåa och ettan fick en nytändning, så sonen kommer att göra comeback. Kul! Vi passade på när Pernilla var på annan ort.

Flickkadetter:

Stina Zetterström förlorade båda sina matcher i poolen mot mycket bra spelare. Jennifer Jonsson förlorade sina tre matcher i poolen mot mycket bra motstånd. Även Maria Engelson hade två bra spelare i poolen som hon förlorade mot. Maria vann även en match mot en polska.

Stina lyckades att komma till semifinal i tröstturneringen. Stina förlorade med 5-11 i skilje mot Slehobrova från Tjeckien.

Även om det blev många förluster så var det många jämna matcher mot tjejer som ligger högt upp på rankingslistorna. Jag tycker att man ska bedöma tjejernas insatser efter nuläget och då tycker jag att de gjorde bra insatser som gör att de bör få åka till UEM. Några pass till i veckan och då är tjejerna med. Danielas insats är otroligt bra. Vinna över europatvåan!

Inga kommentarer: