torsdag 28 maj 2009

Slutspel i Polen

Michelle Quach vann i sextondelen mot LUKICHEVA Yana RUS och möter Sabine Winter från Tyskland kl 9.00. Sabine är rankad 10:a i Europa och Michelle är 73:a.

Daniela Moskovits fick revansch för sina knappa förluster och vann nu med 13-11 i skilje i andra omgången i B-slutspelet mot NOWACKA Paulina POL. Daniela stod över första omgången. I tredje omgången så möter Daniela NOWOCIN Katarzyna POL. Michaela förlorade däremot mot EERLAND Britt NED med 0-4 i andra omgången. Michaela stod över första omgången.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Varför var bara tre juniortjejer med i Polen? Fyra var väl uttagna från början och så blev det skada och sjukdom och Michaela plockades in, varför inte ge en till chansen?

Förstår inte hur man tänker, men det är nog inte meningen heller...

Anonym sa...

Jossan lämnade återbud en dag innan för hon var sjuk! inte lätt att fixa en till då? Michaela fick reda på att hon skulle åka med två dagar innan! skulle det vart bättre om bara Michelle och daniela skulle åka då?! då hade det inte ens blivit ett lag! fattar inte varför du är så avundsjuk!

Anonym sa...

Förstår inte vad som är svårt med att fråga?

Kan ju bli intressant om någon av uttagna är skadad när det är dags för UEM och någon blir sjuk några dagar innan, åker man med två tjejer då?

Absolut inte avundsjuk men undrar hur man tänker, hoppas det är okey.

Anonym sa...

jag håller helt och hållet med ! man borde ge fler svenska tjejer chansen vid sånna här tillfäligheter!