onsdag 18 februari 2009

Safir Onsdag

Malin Pettersson har spelat sin första match som hon vann med 3-0 mot en italienska. Stina Zetterström förlorade mot en polska med 0-3. Josefin Lund och Daniela Moskovits fick WO i första matchen. Emma Väyrenen förlorade med 0-3 mot en ryska. Michaela Karlsson förlorade med 2-3 mot en ryska. Ida Söderlund förlorade mot en japanska med 0-3. Michelle Quach förlorade med 9-11 i skilje mot en holländska. Linn Sandström förlorade med 2-3 mot en danska. Caroline Olsson förlorade med 2-3 mot en fransyska.

Malin Petterson vann även sin andra match mot en danska med 3-0. Stina Zetterström vann med 3-0 mot en tjej från Tunisien. Josefin Lund förlorade med 0-3 mot en polska. Michaela Karlsson förlorade med 1-3 mot en japanska. Ida Söderlund förlorade med 2-3 mot en polska. Michelle Quach förlorade med 2-3 mot en fransyska. Caroline Olsson vann med 3-1 mot en kroatiska. Daniela Moskovits vann med 3-0 mot en italienska. Linn Sandström vann med 3-2 mot en tjej från Egypten och med samma siffror mot en tjej från Kroatien. Emma Väyrenen förlorade med 0-3 mot en tjej från Uzbekistan.

Daniela och Malin är redan klara för slutspelet. Linn åkte ut på bollräkning.

Malin vann även sin tredje match, men denna gång med 3-1 mot en ryska. Stina Z förlorade tyvärr med 1-3 mot en kroatiska. Josefin vann med 3-1 mot en italienska och är därmed vidare. Emma förlorade även sin tredje match med 0-3. Michaela vann med 3-1 och är vidare. Ida förlorade mot en tjej från Egypten med 1-3. Michelle förlorade sin tredje match med 0-3 mot en japanska. Caroline förlorade med 1-3 mot en italienska. Daniela vann poolfinalen mot en fransyska med 3-2.

Daniela, Malin, Josefin, Caroline och Michaela är vidare till slutspelet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Patrik, du ligger före Safirs rapportering

Patrik sa...

Varsågod! Jag satt och räknade ut vilka som skulle gå vidare. Linns bollräkning fick jag ta fingrarna till hjälp.

Anonym sa...

Du har dålig koll på vilka tjejer som gått vidare. Caroline är också vidare. Det kan man se både på SBTF:s och Safirs sidor.
/En som har koll... och som inte skriver om konstsim

Patrik sa...

I all hast så har jag missat Caroline. Dålig koll... En viss överdrift.

Du tyckte tidigare att det var bättre att man skrev någonting är ingenting och att det var lätt att klanka på andra. Du har tydligen ändrat dig.

På SBTFs hemsida så stod det fel om Michaela. Ändrat nu. Det är inte bara jag som gör fel.

Anonym sa...

Det är mänskligt att fela. Det var bara det jag ville ha sagt...
Ha det, så ses vi, och fikat väntar/PH