tisdag 13 januari 2009

Skrivfel?

För andra veckan i rad så skriver SBTF i sitt veckobrev att Pojkar 11 för ITTF Hopes är en ny klass i Safir International, men inte att Flickor 11 är likaså (vilket det är). Samma skrivfel två veckor i rad? Lite oroad blir man...

Läs veckobrevet här.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Illa!

Anonym sa...

Ja det säger väl en del kanske om synen på tjejpingis. Jag har tidigare uppfattat så att förbundet tycker att det finns två sporter. Den ena är pingis som är det som den egentliga sporten och är lika med herr- / pojk-pingis och den andra som man fått på köpet är dam- / flick-pingis.
/Sten

Pingismamma sa...

Jag håller så mycket med dig! Jag var inte medveten om att det var så stor skillnad som det verkligen är. På en stor tävling nyligen hörde jag på av en domare följande: skall tjejerna OCKSÅ spela här i den stora hallen, skall inte de hålla till i B-hallen?

Anonym sa...

Visst är det många gånger man varit med om att matcher i f13, f15-slutspel hamnat i en källarlokal med kass belysning och skrangliga bord samtidigt som man dragit igång poolspel i herrar 4 inne i a-hallen. En gång stälde jag tävlingsarrangörerna till svars, det svar jag fick var "finalen kommer spelas i a-hallen". Är det konstigt att tjejer så lätt lämnar sporten om man jämt och ständigt blir ivägskuffade in i b-hallen, så långt från läktaren som möjligt...? och skulle någon tjej från orten av en slump titta in i hallen så ser hon ju; just det, killar!

Anonym sa...

Jag undrar hur det kommer sig att SBTF gör en Team Stiga Sweden satsning som enbart omfattar killarna? När blir det tjejernas tur? Blir det i samband med en ny organisation för tjejer/damer eller blir det inte alls?

Patrik sa...

Jag fick precis uppgifter om att det är BTK Safir som har skrivit texten. SBTF är oskyldiga...

Det är ändrat nu på SBTFs hemsida

Anonym sa...

Någon som sett det slutgiltiga programmet för Talangjakten med ex tider och uppdaterade deltagarlistor? / A-C

Patrik sa...

Nej, det enda som jag har sett är den ursprungliga inbjudan.

http://www.svenskbordtennis.com/files/%7BE133EBE2-74F1-42AE-82DA-373D1B509F8F%7D.doc