fredag 24 april 2009

Imorgon Elitseriekval

Imorgon så är det Elitseriekval till Elitserien Söder. Söderhamn är klara för Elitserien Norr efter återbud från Ängby SK B och Fridhem/Urnan B.

Ljungsbro - Ulricehamn
Ulricehamn - Dänningelanda
Dänningelanda - Ljungsbro

Dänningelanda är som tidigare diskuterats favorit. Det vara bara matchskillnad som skiljde för Dänningelanda mellan en Elitserieplats och en kvalplats.

Jag vet inte var kvalet går och har inte heller några tider, men kvalet går att följa på svenskbordtennis.com

5 kommentarer:

Anonym sa...

Anni dominerar i Åbo mot dom finska herrarna. Något elitserielag borde plocka in henne om dom vill ha en bra förstärkning.

Patrik sa...

Har du koll på hur det ahr gått för Sannamarie?

Anonym sa...

Utslagen i poolen i POJKAR 14. Det är resultat från gårdagen. Dagens resultat kommer upp på www.sptl.fi under kvällen. Kolla efter "Silja malja"

Anonym sa...

http://www.sptl.fi/Uusi/Tiedostot/LalloIsmo/lauantai.doc

Här är dagens resultat. Himla rörigt och svårt att tyda.

Anni B sa...

Sannamari spelade många pojkklasser. Gick vidare på söndagen i P14 (slog en bra finsk kille i poolen) men sen mötte hon en av estniskorna och fick stryk.

Dock vidare i F17 från poolen med bra spel, men sen blev det stopp i semin mot Pinja. Kan rekommendera tävlingen som familjesemester+mycket pingis, men tjejerna bör spela pojkklassen i sin egen ålder.

mvh Anni B.

P.S Jag är för gammal och skruttig för elitserien. Vann över en estniska i finalen somm var 22 år yngre. Nästa år lär man inte ha en suck:!