onsdag 1 april 2009

Rapport från Ungdomspoolen i Karlstad

Agnes Kiirikki har blivit intervjuad av Värmlands Folkblad efter förra helgens tävling som lockade många tjejer eftersom det skulle vara ett gäng från Stockholm och ett gäng från Göteborg som åkte dit genom Stiga-lägren som respektive förbund hade anordnat.

Artikeln hittar du här.

1 kommentar:

Carin A sa...

Hej,

Här kommer en lite mer utförlig rapport för alla intresserade. Det var en tävling med väldigt många deltagande tjejer bl.a. 5 st i F8, 15 st i F10 och ca 25 i F11, F12 och F13. Vi åkte med Sthlms btf och var 4 tjejer i åldrarna 8-13 så vi gjorde nog inte den stora skillnaden... Dessutom var 11 killar med samt 7 ledare varav 4 föräldrar. Det var en intensiv helg med många matcher och en imponerande organisation som flöt otroligt bra. Vi sov i en närliggande skola som var jätte trevlig! Resultaten för vårt gäng blev som följer:
Ellen Holmsten Spårvägen 1:a F8 och 3:a F9.
Cornelia Andersson IFK Österåker 2:a F10, 3:a F11 samt 5:e plats i både F12 och F13. Agnes Kirikki vann både F12 och F13 och en mycket duktig Linnea Andersson från Arboga vann F11. Fisklir hade många tjejer med och knep en första plats i F10 med Anna Holmberg. Kul att åka till en annan ort och möta helt nytt motstånd! Denna tävling kan verkligen rekommenderas för alla tjejer som inte ligger allra högst upp på rankingen. Alla som åkte med vann minst en match med stärkt självförtroende på köpet.

Hälsar Carin A (stolt mamma till Cornelia)