fredag 17 april 2009

Ungdoms-SM

Redaktionen tippar att F15 slutar enligt följande. 1:a blir Daniela Moskovits och 2:a blir Stina Zetterström. Jennifer Jonsson borde normalt sett vara en utmanare, men det såg lite tungt ut i Söderhamn. Jennifer uppträdde dock på ett föredömligt sätt även om hon förlorade mot motståndare som hon normalt sett vinner över. Jag tror även att Lisa Rydén kan utmana de toppseedade.

Michaela Karlsson hade naturligtvis varit en storfavorit om hon hade varit med. Jag vet inte varför hon inte är med.

F12 är ett getingbo. Jag tror att det står mellan Emelie Fitzgerald, Emma Johansson, Erica Åkerlind och Alice Tolstoy. Dagsformen avgör. Jag tror dock att Emelie vinner detta. Här kan det dock skrällas till höger och vänster. F15 känns mer förutsägbar.

Linn Millbert och Jenny Herenerud är oseedade, vilket de kan ha en stor fördel av. Vinnaren av poolspelet får möta en som är seedad 9-16, vilket är en stor fördel. Vinnaren av poolen kommer uppvärmd med bara positiva signaler i bagaget och den seedade vet inte om hon är på topp eller inte. Förra året så vann Pernilla sin pool och med stärkt självförtroende så vann hon första matchen i slutspelet mot Ebba Nordahl från Skellefteå som hon tidigare bara hade förlorat mot.

Vad tror ni?

9 kommentarer:

Patrik sa...

Uppdateringarna av resultaten i P12 tyder på att vi kommer att få vänta länge länge länge innan vi ser några resultat från F15 och F12. Inte bra.

Patrik sa...

Om man klickade på pdf och vill ha alla resultat i samm fil så funkade det.

Patrik sa...

Pool 1 och 2 håller jag som de absolut tuffaste i poolspelet. De som blir utslagna från dessa poller är storfavoriter i B-slutspelet.

Patrik sa...

I F15 så verkar det jämntufft i poolspelet. Möjligtvis så är det två pooler som verkar lite mindre tuffa än andra.

Förra årets ledare sa...

Såg Paulina Herfors, Askim i Påskaspelen förra veckan och blev lite impad. Utnämner henne till outsider i F15

Patrik sa...

Paulina gjorde även en kanoninsats i Söderhamn där hon vann en klass. Jag kommer inte ihåg vilken, men det var mycket bra motstånd.

Patrik sa...

Den största skrällen i poolspelet i F12 är att inte Anette Lundh från Ängby gick till A-slutspel. Som väntat så blev pool 1 och 2 stenhårda. Jenny vann sin pool ganska enkelt, men det var stenhårt om andraplatsen. Josefin Persson vann med 11-9 i skilje över Josephine Besker.

Anonym sa...

Varför skriver du inget om pojkklasserna?

Patrik sa...

Bloggen heter tjejpingis. Jag hinner knappt med om att skriva om tjejpingis. Om du vill belysa killpingis så är det fritt fram att starta en egen blogg.