söndag 5 april 2009

SM läger i Mörsil, Jämtland!

Gästblogg:

Under denna typiska Aprilhelg med sol och regn om vartannat har 13 tjejer och några grabbar stängt in sig i Mörsils sporthall för att förbereda sig inför de stundande SM tävlingarna på hemmaplan i Östersund och J SM i Helsingborg i Maj. Det har vart spelare från de flesta av jämtlands klubbar med under helgen och det är som ledare kul att se vad dessa läger betyder för tjejerna. Både socialt och rent Pingismässigt! Förutom hård träning har, Bus (bla knäckebröd i min säng) Bad, bastu och Godispoker "texas holdem" vart återkomande aktiviteter under helgen.

Lördagsmorgonen startade vi med ett pass där fokus låg på kontroll och moment. Riktigt bra körning i 2.5 timme..Vidare under lördagen åt vi fantastiskt god mat och tränade 2 pass till varav det sista var ett matchpass där ossningarna ekade i sporthallen..
Det bjöds på riktigt bra och offensivt spel, Eller antipet som ni brukar kalla det här på bloggen=).. Moa Pettersson Mörsil vart utsedd av oss ledare till dagens kämpe. Ljuset släcktes 23.30 och alla sov sött till kvart i 9 på söndagsmorgonen..

På Söndagen valde vi att jobba med fotarbete och tempo samt inställning i match.. På morgonpasset var det nån liten gäsp här och där men i övrigt bra körning, Kanske det vart lite sent på lördagkvällen men man måste ju få umgås lite också=) Två riktigt bra pass på eftermiddagen och kvällen gjorde att lägret vart en succe både socialt och som förberedelse inför SM. Söndagens kämpar blev Linda Dalhqvist Mattmar och Sara Landsten Häggenås som slet extra bra under dagen!

Det finns så många duktiga talanger på tjejsidan här i Norrland och i resten av Sverige som vill satsa på pingisen och jag skickar en passning till Svenska Bordtennisförbundet. VI VILL HA EN REJÄL SATSNING NU!

I övrigt har jag reagerat på vilka stora luftmadrasser alla har nu för tiden=) Fusk... Vart tog det klassiska liggunderlaget vägen?

Vi syns i Östersund. Glad påsk!

Mvh Dennis Liljeberg. ledare team Jämtlands tjejer!

1 kommentar:

Anonym sa...

tack för ett jätte jätte bra läger! vi kommer bli farliga på SM

//Jenny o Moa :]