söndag 5 april 2009

Påsklägret - Tisdag

På tisdag kan ni som är på Påsklägret passa på att fråga Mats Hedin som är övergripande ansvarig för elitidrott om vad planerna är för tjejpingisen.

Det finns även möjlighet att ge kommentarer på detta inlägg som kan vidarebefordras till Mats om ni inte är på plats.

6 kommentarer:

Anonym sa...

För ca ett år sedan hade jag mailkorrespondens med Mats Hedin ang. kill resp. tjejsatsning.(i samband med att Åsa C lämnade sitt uppdrag) Jag uppfattade då att han skrev att självklart ska det satsas lika mycket på tjejerna som på killarna, bara vi hittar en ersättare till Åsa... Jag undrar, vad hände sen? / Anna-Carin

Anonym sa...

Jag har en fråga..

Hur tror du Mats som elitsanvarig i svenska bordtennisförbundet att dampingisen i sverige står sig mot europaeliten om låt oss säga 8-10 år??

Dennis

Anonym sa...

Fråga till Mats. Hur blir det med sommarläger för tjejer i år? Pojksidan har ju ett antal och har varit tidigt ute med info. Är det där resurserna läggs?

Anonym sa...

Taget från Svenska BTF´s hemsida under planering

Flickor, upp till 15 år (födda 1994 eller senare)
Verksamheten kommer i första hand att rikta sig till de spelare som är internationella kadetter (födda 1994-95) och minikadetter (födda 1996-97).

Mer info kommer under våren 2009.

När då???

Anonym sa...

Jag instämmer i föregående fråga! NÄR kommer det information om eventuella riksläger för tjejerna?? Det är okej att inte uttagningarna görs än, men snälla nån - kan ni åtminstone inte bestämma datumen så att man planera lite inför sommaren?! Tack.

Anonym sa...

Patrik visst lägger du ut feedback från mötet med Mats?. eller vem det blir osm är närvarande, man väntar med spänning vad man har att säga om "tjejsatsningen" om det nu finns någon...