fredag 28 november 2008

Ås Open

I helgen så ä det Ås Open. Jag räknar med att få rapporter därifrån löpande under helgen och kommer att lägga ut resultaten på Tjejpingis. Som vanligt är det massvis med tjejer som spelar pingis i Jämtland. Kul!

Redaktionen var där förra året med en pingistjej och en pingsikille (som tyvärr har slutat) och det blev succé. Välarrangerat och personligt. I är kom ett läger i vägen för deltagande i Ås Open. Tyvärr så är även lägret i farozonen p g a ont i halsen...

Louise Westman på bilden nedan vann fyra klasser förra året i Ås Open och gick till semi i en klass. Hyfsad utdelning!

1 kommentar:

Anonym sa...

Här kommer en första rapport från Ås Open...nyss hemkommen efter en helkväll med dukning av hallen. Vi avslutade kvällen med att käka renskavsgryta tillagad på en muurrika inne i hallen...riktigt trevligt.
Men anledningen till denna middag kom tyvärr inte ända fram till Ås...

I förra veckan blev vi uppringda av Armeniska vänskapsföreningen som undrade om vi ville ta emot 9 spelare till Ås Open. Jättespännande tyckte vi. Tyvärr så blev de armeniska spelarna stoppade i Moskva eftersom armenier tydligen inte får vistas mer än 2 dygn i Ryssland innan de åker vidare...och de hade de gjort. Våra stackars armeniska pingisvänner fick då lösa en ny biljett och åka tillbaka den långa vägen till Armenien.
/ Anna-Carin