torsdag 27 november 2008

Tösaträffen inställd

Turneringen som bara riktar sig till tjejer är tyvärr inställd. Tösaträffen, vilket perfekt namn på en turnering. Förklaringen till varför det är inställt kanske man hittar på IFK Lunds hemsida. Titta på bilden...

En bild säger mer än tusen ord...

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jahapp, då e de väl någon annan som får ta tag i det då... vem är på? :)

Patrik sa...

Men medge att det är pingishumor på hög nivå med en förening som ska anordna Tösaträffen och bara har killar på bilden på hemsidan.

Anonym sa...

Hög eller låg nivå, det är frågan bara.

Anonym sa...

ämnet verkar lite infekterat att döma av senaste kommentaren i deras Gästbok, se svar från osten till pingisvän. /Anders Å.

Anonym sa...

Den kommentaren var kanske lite att ta i från pingisvännen. Kan vi inte se de så istället att det var ett bra initiativ från IFK Lund och förhoppningsvis blir det fler anmälda till nästa tjejtävling så den akn genomföras. Alla försök är bra och det är bara att lära av det som inte fungerade denna gång.

Tycker det var bra tänkt av Lund...

Patrik sa...

Jag har aldrig varit på någon tävling som IFK Lund har arrangerat, men jag håller med om att det var ett bra initiativ. Hoppas att de försöker fler gånger.

Anonym sa...

håller med om att det såklart är ett bra initiativ att anordna en sådan här tävling, men det kräver extra mycket jobb pga det tunna underlaget som finns.

Nästa år kanske de kan ta denna bloggen till hjälp för att bättre nå ut till spelarna. /Anders Å.

Anonym sa...

Vi har planer på att nästa år arrangera en ren tjejtävling. Vi tror att behovet finns och när nu inte Lunds Tösaträffen blir av kanske det är läge. Vilken helg är lämplig?

Patrik sa...

Den här helgen som kommer är ganska lämplig. Endast två turneringar, men det är i och för sig seriespel. Det spelar nog ingen roll i de yngre klasserna.