söndag 9 november 2008

Stockholms Bordtennisförbund

Även om jag blev irriterad igår på Tävlingsledaren som inte arbetar på Stockholms Bordtennisförund (StBTF) så måste jag säga att jag tycker att det händer många positiva saker på StBTF. Det som känns väldigt bra är:

Team Stiga Läger för breddspelare, Nyhetsbrev, Bra fokusering på Bästa 3:an, Enkäter för att få Lag-DM bättre, Ungdomsråd etc.

Bra jobbat!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas det inte var strulet igår som gör att du inte är i hallen idag. Glädjen och det sociala i pingisspelandet måste gå före alla rankingpoäng. Att hålla på med en aktivitet oavsett om det är pingis eller något annat känns viktigare än någonsin. Blogga, chilla, messa och chatta hinner de med ändå. Tack vare din blogg kommer många viktiga frågor upp till ytan, även om vi självklart har olika åsikter. Hoppas du vill och orkar fortsätta! Bjuder på fika vid tillfälle./Christer

Patrik sa...

Nej, det var inte strulet som gör att jag stannar hemma. Pernilla behövde en vilodag. Hon var inte riktigt sig själv på eftermiddagen igår.

Håller med om att glädjen och det sociala är viktigast. Jag är inte fokuserad på rankingpoängen utan på rankingsystemet som känns ologiskt, vilket skapar underliga situationer.

Patrik sa...

Christer: Jag kanske överreagerade på poollottning igår, men sinnet rann över när jag försökte prata med Tävlingsledaren som tyvärr vägrade lyssna och hade svårt att dra slutsatser. Jag är inte van vid att prata med sådana människor, vilket gjorde att jag inte kunde hantera situationen.

När det gäller rankingsystemet så är det främst pingistjejerna i Region Norr, men även Region Öst som jag tänker på.

Men jag kanske lägger ned frågan eftersom det inte är tillräckligt med tryck i frågan på bloggen, men på läktaren.

Anonym sa...

Jag tycker att det är bra att du reagerar, bättre det än inte alls. Innan det fanns rankingpoäng var det ledare som gjorde bedömningar hur rankinglistorna skulle se ut, det var mycket diskussioner då också. Vet att det var mycket snack innan det blev rankingpoäng också. Men jag hoppas man kollat upp för- och nackdelar med olika rankingsystem innan man bestämde sig för det system vi har idag. Fortsätt att tyck till, Patrik, det finns mycket att utveckla inom pingisen./Mvh Christer

Anonym sa...

SBTF = Svenska bordtennisförbundet
StBTF = Stockholms bordtennisförbund
Så att det inte blir misstolkningar om du skriver om StBTF/SBTF i fortsättningen ;)

Men fortsätt tyck till som Christer säger. Pingissverige behöver det! :)

Och ja, StBTF gör mycket bra. Tror pingisen är på väg uppåt igen. Hjälps vi åt så kan det bara bli bra.