måndag 24 november 2008

Summering Ängbys Internationella

De svenska pingistjejerna gjorde bra ifrån sig under helgen. I F14 var såväl Maria Engelson, Sannamarie Bölenius, Linda Bergström och Linnea Holm resultatmässigt i nivå med de utländska pingistjejerna denna helg. Stina Zetterström och Jennifer Jonsson har även visat det på andra turneringar. Av de europeiska splearna så var Stina Zetterström högst rankad.

I F15 så gick det väldigt bra för de svenska tjejerna. Daniela Moskovits vann och imponerade även i DJ17 med en finalplats. Michaela Karlsson och Karin Lomander gick till semi. Emelie Johansson gick till kvarten. Det var dock inga 15-åriga utländska tjejer med i F15, dvs bara F14 och yngre. Av de europeiska spelarna så var Stina Zetterström högst rankad och därefter Michaela Karlsson.

I F12 så gick Emelie Fitzgerald och Alice Tolstoy till kvarten. Av de klasserna som spelades såg var det F12 som redaktionen såg mest av. Alla svenska pingsitjejerna var bra med och höll hög klass. De ska tilläggas att Emma Johansson, Alice Tolstoy och Jenny Lou hade blivit matförgiftade och spelade med darriga ben. Jenny satt och höll i en kudde mellan matcherna. Erica Åkerlind lämnade wo p g a matförgiftning. Alla tjejerna hade ätit på samma ställe. Det kanske är bäst att ta med matlåda framöver.

4 kommentarer:

Anonym sa...

klassen var inte den vassaste....bra att veta....

Patrik sa...

Klassen var av naturliga skäl vassast i F12 och därefter F14 och på tredje plats F15.

Det är ändå den tredje vassaste turneringen i Sverige efter ITTF-turneringen i Helsingborg och Safir.

Anonym sa...

Vad menar du med att den inte är vass?

Anonym sa...

Fruktansvärt kul att det finns en pingisblogg för tjejer nu också!! kul patrik att du skapat det :). Det kan vi tjejer behöva för att orka lysa upp lite mer å veta att vi äntligen kan synas någonstans :)