lördag 7 mars 2009

Matjord i fickorna?

Precis som jag förutspådde så skulle pool 3 bli stenhård i Pingisiaden. Linn Millbert vann alla matcherna, men med två bollar i skilje i alla tre! Matjord i fickorna? Elin Ljungsberg blev tvåa i den poolen, men vilka resultat! Nu var jag inte på plats, men pool 3 måste ha bjudit på fantastisk pingis.

Jag tycker uppriktigt synd om Hanna Chau och Anette Lundh som spelar bra pingis, men har hamnat i "dödens grupp" som man brukar nämna svåra grupper i fotbollssammanhang.

7 kommentarer:

Robert sa...

Kan bara hålla med Patrik! nu är jag givetvis väldigt glad att Linn gick vidare ur den otroligt tuffa poolen, men jag tycker att alla dom 4 tjejerna borde vara i A-slutspelet, med tanke på att alla fyra är mycket bra pingisspelare som inte använder sig av nåt "pet" alls, det ska visst ha varit något utöver det vanliga spelet fråna alla fyra tjejerna, Karin sa att hon nog aldrig sett Anette spela så bra pingis tidigare Hoppas vi får se mer av den sortens pingis.
/ Robert

Anonym sa...

Vilka är uttagna till Påsk lägret eller det kanske inte blev av??

Patrik sa...

Det är klart att påsklägret blir av. Det var det redan i november 2008.

SBTF vill ha allt på plats först innan de presenterar uttagningen av de tolv tjejerna. Det som saknas just nu är en tränare från SBTF, men allt annat är klart.

Anonym sa...

Uttagningen gjordes i torsdags och skall ha skickats till berörda spelare redan då/Fladder

Patrik sa...

Det kommer väl i posten idag eftersom det inte kom någonting under fredagen.

Anonym sa...

12 stycken uttagna födda 1996-1997 + en född 1998. Några av dessa är redan anmälda sedan tidigare.Tränare blir Mattias Bergkvist, Alina Franck och Caroline Wersäll/ Fladder

Anonym sa...

Håller också med. Nu var det dock Elin Ljungsberg som var orsaken till dödens grupp då hon var febersjuk före och lite under regionsfinalen och bara orkade ta sig till semifinalen. Där var orken slut och det blev en fjärdeplats. Vi var glada att hon lyckades med det och visste redan innan lottningen att det skulle bli en tuff pool, dock inte riktig så tuff som den blev och vi beklagade att Hanna Chau återigen hamnade i samma pool som Elin liksom i Talangjakten.

Samtliga 4 tjejer var heltända och det blev mycket offensiv pingis och många många fina slagdueller.
Inget fegspel i den poolen trots att alla matcher var viktiga.

När röken lagt sig efter femsetaren mellan Linn och Elin som Linn vann förstod vi att kvartsfinalen mot en etta blir mycket tufft igen. Inga bananskal att åka här för Elin, men vi börjar bli vana.