lördag 11 oktober 2008

Tjejsatsningen - Vad tycker du?

Jag har lagt upp en enkät i det övre högra hörnet. Vad tycker du om den svenska tjejsatsningen. Återkommer senare med en ny enkät beroende på svaren. Gör din röst hörd!

4 kommentarer:

Robert sa...

Självklart är den alldeles för smal, man satsar på 2st 95, 3st 96, 3st 97 vad händer om dom tjejerna väljer att satsa på fotboll eller annat? man borde satsa på bredden för att få fler tjejer att satsa och vill utvecklas med pingisen..

Anonym sa...

Jo så ser det ju tyvärr ut. Av just den anledningen var det bra med initiativet att komma med ett tjejläger till Påsk - bra gjort Patrik, vi återkommer med anmälning(ar) när det närmar sig. /Anders Åkesson (pappa till Rebecka som spelar för Åsa BTK)

Patrik sa...

Men anordnat hade inte gått utan att det är så lätt att få Fladder engagerad. Fladder har många idéer på gång. Vi ska sätta oss ned i nästa vecka och planera. Vi vet inte ännu om det åldersgruppen 95- 97 eller 94-97. Vi hoppas att vi får plats med åldersgruppen 94-97.

Förmodligen så bokar vi en hel skola som är otroligt nära hallen för alla tjejer (inkl Stockholmare).

För övrigt så tycker jag att Rebecka och Linn är ruskigt bra pingisspelare.

Linns matcher idag var enorma.

Anonym sa...

Jag tycker att kill- och tjejsatsningen bör se någotlunda lika ut...på killsidan varvas det smalare aktiviteter med bredare, lägren är ofta...OCH jag tror inte att de "smalare" gångerna enbart har 6-8 spelare...

/Anna-Carin Ås Pingis