onsdag 22 oktober 2008

Ungdomselitläger Flickor 15

Den 26-30 december så arrangerar SBTF ett läger för flickor födda 1993-1995. I åldersgruppen födda 1993 så är det 10 st med.

Mer information hittar du här.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Uttagningskriterier
Uttagningar till läger och tävlingar är grundade på flera olika aspekter. Dels på rankingen, dels vad vi sett på träningsläger och tävlingar, men framför allt på spelarnas inställning. Vi diskuterar också alltid med flera andra tränare innan uttagningen görs. /Annika Orsvall och Sandra Rusk

Anonym sa...

Det var jag som lade in det förra inlägget...

Jag reagerar när jag läser detta..

(Vi diskuterar alltid med flera andra tränare innan utagning görs)

Jag undrar vilka tränare de pratar med?

Det verkar inte som de pratar med de tränare som har tjejer som är aktuella till dessa läger. Jag tänker främst på F12 där nu Norrland står sig starkt..

Ingen av de de Norrland tränare som har tjejer aktuella för lägren har vad jag vet blivit kontaktade av någon ansvarig?
Detta tycker jag borde ligga i deras intresse?

Dennis

Dennis

Anonym sa...

En liten reaktion på denna utagning! Vart är Linnea Holm?
Borde vart given!!!

Dennis

Anonym sa...

HejHopp igen. Jag är en av de som är ansvariga för texten ifråga, så ja kan lika gärna svara på hur jag gjorde när jag var ansvarig (framför allt riksansvarig F15). Förutom den kollen man får genom att (i mitt fall) vara ute på många tävlingar, så pratade jag alltid med ansvariga tränare för F12lägrena. Sen kan en riksansvarig omöjligt, som det ser ut idag, sitta och ringa till alla spelarnas olika tränare, även om det vore idealet(tid och pengar).

Anonym sa...

Nej såklart du inte kan ringa alla Malin!

Mitt förslag är att det kanske borde finnas en ansvarig i varje region som ni ansvariga kan ha som kontaktperson! Ni kan ju omöjligt se hur tjejerna utvecklas och hur de ser ut i träning!

På så sett tror jag ni kan få bättre inblick i vilka av tjejerna som verkligen vill något med sin pingis och vilka som det är någon mening att ta ut på elitläger!

Dennis

Anonym sa...

Jag har för mej att det var så tidigare, att det fanns kontaktpersoner i varje region. men jag håller med dej om att det vore en bra lösning, för det är verkligen inte lätt att ta ut till läger. Sen vill jag bara påpeka att jag inte jobbar i förbundet längre, så det inte sker några missförstånd.

Patrik sa...

Inbjudan är uppdaterad med ytterligare 11 st 95:or. Det känns som om man är på rätt väg!

Patrik sa...

Jag har lagt upp uppdateringen som ett nytt inlägg.