måndag 20 oktober 2008

Yngsta deltagaren i F13 i Topp 12



Julia Fredriksson från RK Fisklir var den yngsta deltagaren i F13 i Region Topp 12. Julia är född 1998 och således endast 10 år gammal. Mycket lovande enligt rapporter från Region Väst.

I Borlänge blev jag serverad lunch av dubbelnollan (2000) Stina Källberg som bara är 8 år gammal. Stina fick inte spela, men hon hade racket i bilen. Stina har redan gått långt i många turneringar trots sin ringa ålder.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Frågan är om inte Stina är den största talangen på flicksidan på mycket länge. Framför allt finns det ingen tvekan, utan hon spelar ett frejdigt offensivt spel, mycket kul att se. Blir kul att följa framöver.

Pricken sa...

oki vad roligt det låter...
jag har en liten 99 som heter Fillipa Bergand.
Räkna med att hon kommer
vara med i toppen med. har aldrig sätt en sådant focus och blick för spelet ..
Kunde vara roligt om det finns flera ute i landet som man kunde få reda på.. skriv om ni vet några så man har lite koll på de yngre

Anonym sa...

Stina Källberg har ju en bror som heter Anton som tillhör dom bästa i sin ålder i Sverige. Farbror är Mats Källberg och pappan är Per-Anders. En pingisfamilj kan man ju säga.

Anonym sa...

Hörde nån rapport om nån engelska som hette tin tin som var född 00 som mikalela karlsson tex hade svårt att slå..Hyffsat=)

Anonym sa...

Jag har sett Tin Tin på en tävling i Barcelona samt på 6nationers och hon är riktig riktigt bra. Penfattare med riktigt bra lir. Hörde att hon kom 10a förra året i Euro Mini Champs (för dom födda 96). I år vet jag inte vad hon kom.

Patrik sa...

Vi får nog se Stina på USM redan nästa år och då endast 9 år gammal. Är det rekord för tjejer?

Anonym sa...

Tin tin vann consolation cup(tröst turneringen)i euro mini champs(-97)

Anonym sa...

Vi var med på Spårvägens tävling Proviva i höstas och såg då en fantastisk match mellan Stina och en tjej från Spårvägen som tydligen bara var 7 år.